Αποστολές

Ελλάδα

  • Αγορές αξίας 30€ και πάνω αποστέλλονται δωρεάν και χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
  • Αγορές αξίας έως 14,99€ επιβαρύνονται με 4,90€ έξοδα αποστολής.
  • Αγορές αξίας από 15€ έως 29,99€ επιβαρύνονται με 3,50€ έξοδα αποστολής.
  • H αντικαταβολή δεν χρεώνεται.
  • Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν και η παραγγελία σας θα κρατείται για τουλάχιστον 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά θα ακυρώνεται αυτόματα. Λόγω συνθηκών covid19 το κατάστημα δεν θα λειτουργεί.

Πόλη των Ιωαννίνων

  • Αγορές κάθε αξίας αποστέλλονται δωρεάν και χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Εξωτερικό

  • Οι αποστολές εξωτερικού επιβαρύνονται με ταχυδρομικά έξοδα ανάλογα με το βάρος και σύμφωνα με τους τιμοκαταλόγους των ΕΛ.ΤΑ.

Γενικά

Οι χρόνοι αποστολής αναγράφονται στις σελίδες των προϊόντων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε 2 ή περισσότερες δόσεις, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής θα γίνεται χωριστά ανά αποστολή, ανεξάρτητα από τον υπολογισμό στην αρχική παραγγελία. Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (π.χ. λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων βιβλίων στον εκδότη), και ο πελάτης,  κατόπιν ενημέρωσής του, έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον υπολογισμό που έχει γίνει στην αρχική παραγγελία.


Σε περίπτωση αλλαγής (επιστροφή και νέα αποστολή), για τη νέα αποστολή ως αξία αγοράς υπολογίζεται η διαφορά ανάμεσα στη νέα αποστολή και την επιστροφή. Σε περίπτωση μη παραλαβής λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης.