Διαγωνισμός

 • To ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας και γιορτάζουμε χαρίζοντας στους αναγνώστες 3 δωροεπιταγές των 50€.
 • Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό αξιολογώντας ένα ή περισσότερα βιβλία.
  1. Αναζητήστε το βιβλίο που θέλετε.
  2. Στη σελίδα του βιβλίου, πατήστε στο tab αξιολογήσεις (ή στα αστεράκια βαθμολογίας)
  3. Δώστε την αξιολόγησή σας.
 • Κάθε αξιολόγηση είναι και μία συμμετοχή. 
 • Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται αγορά από το κατάστημά μας.

Όροι διαγωνισμού

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα. Στην περίπτωση που ο συμμετέχων είναι κάτω από 18, θα πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση συμμετοχής από τον γονέα ή κηδεμόνα και, στην περίπτωση που κληρωθεί ως νικητής, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τον γονέα ή κηδεμόνα που έδωσε τη συγκατάθεση για τη συμμετοχή.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι της εταιρείας «ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ».

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κάνει αξιολόγηση βιβλίου στον ιστότοπο mybook.gr

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 31/03/2021 και λήγει στις 2/05/2021. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία ο διαγωνισμός παύει να είναι σε ισχύ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό αυτόματο σύστημα στις 04/05/2021. Κατά τη διαδικασία κλήρωσης θα αναδειχθούν τρεις (3) νικητές.

Δεν θα γίνονται αποδεκτές συμμετοχές με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη ή παρουσιάζουν ασάφειες ή άλλα τεχνικά ελαττώματα.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ
To δώρο μπορεί να παραληφθεί από τον κάθε νικητή, κατόπιν συνεννόησης, από το κατάστημά μας ή να του αποσταλεί δωρεάν.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

Share this post

Comments (12)

 • Γεωργία Νικολάου Reply

  Πάντα περίμενα να τελειώσω το μάθημα στη σχολή και να τρέξω στο αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, μου είναι δύσκολο να περιγράψω ακριβώς πώς αισθάνομαι όταν βρίσκομαι εκεί! Τα βιβλία είναι τόσα πολλά, τόσο όμορφα οργανωμένα, αυτή η ηρεμία, οι δύο κύριοι που ο,τι και να τους ρωτήσεις για οποιαδήποτε βιβλίο στο βρίσκουν κατευθείαν!! Η διαφυγή μου, το καταφύγιό μου, ο αναγνώστης μου!!

  31 Μαρτίου 2021 at 23:52
 • Σπύρος Reply

  Από το βιβλιοπωλείο αυτό γνώρισα ένα βιβλίο που προσωπικά με σημάδεψε.. Μιλάω για το “Δώρο” του Στεφάνου Ξενάκη, το οποίο ακολούθησαν ο “Καπταιν” και το “Δώρο 2” του ίδιου συγγραφέα. Απλό, κατανοητό ύφος που όμως μεταδίδει διδάγματα ζωής. Πολύ χρήσιμο ότι ο συγγραφέας επισημαίνει με bold και μεγαλύτερη γραμματοσειρά τα κύρια σημεία σε κάθε κεφάλαιο, ώστε να μπορείς εύκολα να το ξεφυλλίζεις και να θυμάσαι τα βασικά σημεία, πράγμα χρήσιμο και για άτομα με προβλήματα μνήμης.
  Από τον “Αναγνώστη” γνώρισα και τα πρώτα μου βιβλία του Καζαντζάκη, που τα συστήνω σε οποιονδήποτε νιώθει πως ήρθε η στιγμή στην ζωή του να βγει από την μιζέρια του.
  Περιττό να μιλήσω για την άψογη εξυπηρέτηση και το ευρύτατο φάσμα επιλογών που προσφέρει το βιβλιοπωλείο, πράγμα σπάνιο στην πόλη μας. Εύγε!

  1 Απριλίου 2021 at 11:14
  • Αγαλιανου ιφιγενεια μαρια Reply

   Μεγαλη γκαμα αμεση και αψογη εξυπηρετηση προσιτες τιμες παντα τετοια να μας προσφερετε να ειστε καλα

   3 Απριλίου 2021 at 16:33
 • Σχίζας Κωνσταντίνος Reply

  Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει (αν όχι το καλύτερο) είναι το Ιμαρέτ του Γιάννη Καλπούζου!!Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα όπου με όμορφη γραφή παρουσιάζονται διάφορα ιστορικά στοιχεία για την Τουρκοκρατούμενη Άρτα και την περιοχή της Ηπείρου γενικότερα!!Το συστήνω ανεπιφύλακτα

  2 Απριλίου 2021 at 14:43
 • ΒΑΣΙΛΗΣ Μ Reply

  ” Ιστορία και ζωή” του Φρίντριχ Νίτσε
  Με τον γνωστό αιρετικό και ρηξικέλευθο λόγο του, ο Φιλόσοφος επιτίθεται, στην μόδα της εποχής του και της εποχής μας, που πριν καλά καλά εξελιχθούν τα γεγονότα, αρχίζει η ιστοριογραφία τους. Αποδεικνύει ότι η ξερή και σε πολλές περιπτώσεις ανωφελή πρόσληψη γνώσης του παρελθόντος, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί η τάση της εποχής, σύμφωνα με την οποία, ο σύγχρονος άνθρωπος όσο ποιο πολύ ιστορία γνωρίζει, τόσο ποιο πολύ αυτοπροσδιορίζεται ατομικά και κοινωνικά, είναι μαι παραμυθία, επιβεβλημένη, από τα σκονισμένα μυαλά, των κρατούντων τα ακαδημαϊκά ηνία ,που σε αγαστή συνεργασία με την κρατική εξουσία, στην υπηρεσία βεβαίως του ψευτο δόγματος μόρφωση για όλους.
  Σκοπούμενο βέβαια δεν είναι η δημιουργία πολίτη ενεργού, τουναντίον τον κάνει άβουλο , αφού ο τρόπος ιστόρησης που ‘έχει επιλεγεί προβεβλημένος μάλιστα με την αίγλη του “επιστημονικού μανδύα” δεν είναι τίποτα άλλο από μια ανούσια περιγραφή και υπερανάλυση των πάντων, αφαιρωντας μαλιστα έτσι και το όποιο ηρωικό υπερβατικό υπάρχει στα γεγονότα, οδηγεί έτσι τα άτομα σε μια ανουσια αρχαιολατρεία, και τελικά σε έναν ιδιότυπο μηδενισμό. Δεν προτείνει φυσικά να μην διαβάζει κάνεις ιστορία, άλλα η προσλαμβάνουσα της γνώσης, είναι άμεση σε σχέση με τον τρόπο γραφής της, πρέπει δηλαδή σύμφωνα με τον Νίτσε, η ιστόρηση να δημιουργεί και να ενισχύει την βούληση για δύναμη , που θα οδηγήσει τελικά στην μεταξίωση όλων των αξιών στο άτομο, και στην πραγματική ελευθερία του.

  2 Απριλίου 2021 at 23:26
 • Γεωργία Reply

  Ήταν Χριστούγεννα και ένα βιβλίο που ειχα ξεχωρίσει και αγοράσει από το βιβλιοπωλείο σας ήταν ο Φάουστ του Γκαίτε! Δεν ξέρω τι να πρώτο περιγράψω για αυτό το βιβλίο, τα νοήματα είναι τόσο δυνατά που στο τέλος σε αφήνει με πολλά συναισθήματα και σίγουρα με μια περίεργη αίσθηση!! Νομίζω πως δεν έχω τις σωστές λέξεις για να αναλύσω αυτό το βιβλίο, όμως ο κάθε αναγνώστης που θα το διαβάσει θα του αφήσει σίγουρα κάτι ξεχωριστό… Αυτό το βιβλίο θα με συγκινεί πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο..

  3 Απριλίου 2021 at 23:01
  • Τσαπα Reply

   Αγαπω ποιηση, λογοτεχνια και θεατρικα εργα . Ενα βιβλιο που εχω λατρεψει ειναι Γκραγκαντα του Γ.Ριτσου

   17 Απριλίου 2021 at 04:27
 • Μάγδα Β Reply

  Αν και μου αρέσει πολύ η αστυνομική λογοτεχνία, ωστόσο λάτρεψα τον εκατοντάχρονο που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε. Φοβερό χιούμορ και περιγραφές.
  Επίσης μου άρεσε πολύ το Φοβού τους Δαναούς, ωραία δράση με έρευνα και κυνηγητό στην Αθήνα και ΄όχι μόνο. Και βέβαια ωραίος τύπος ο ήρωας

  4 Απριλίου 2021 at 11:07
 • Χρήστος Φ Reply

  Mario Puzo – Ο Νονός.
  Πλέον κλασσικό, αγαπημένο και αξεπέραστο βιβλίο με εξαιρετική πλοκή, παρουσιασμένη σε πολλά επίπεδα που όταν συναντηθούν, απλά δε μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου. Ποικίλοι χαρακτήρες, που αναλύονται σε βάθος και γλαφυρές περιγραφές, των συγκρούσεων, των εγκλημάτων και της εποχής που διαδραματίζεται η ιστορία.

  5 Απριλίου 2021 at 16:18
 • Ευαγγελία Reply

  Λατρεύω αστυνομική λογοτεχνία…διαβάζω κυρίως agatha Christie , όμως θα θελα να επικεντρωθώ περισσότερο σε Stephen King, για αυτό επέλεξα το ” The outsider”…

  10 Απριλίου 2021 at 00:16
 • Xristos T. Reply

  Διαβάζω κυρίως ελληνική και αστυνομική λογοτεχνία, αλλά το τελευταίο βιβλίο που αγόρασα (πριν 5 ημέρες) και διάβασα σε 1, είναι τα
  ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ του ΜΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. Όπως αναφέρει και το εξώφυλλο είναι μια αυτοβιογραφική αφήγηση. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός από τη ζωή του, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία στη Σύρο, τη στρατιωτική του θητεία στα Γιάννενα, κ.α. παρουσιάζει και τις συναντήσεις του με σημαντικούς ανθρώπους (ποιητές, συγγραφείς, συνθέτες, τραγουδιστές), τι τον ενέπνευσε για να γράψει “μεγάλα” τραγούδια, όπως για την επίκαιρη, λόγω της χθεσινής θλιβερής επετείου, επταετία της χούντας.

  22 Απριλίου 2021 at 22:02
 • qOtZoPajykscLfi Reply

  AJVnPkyCDr

  15 Νοεμβρίου 2023 at 14:40

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *